Möt våra medlemmar,
ta del av våra förmåner.

På Mobilaris Innovation Center har vi samlat några av regionens mest spännande företag. Vi alla älskar att ta fram, starta, utveckla och accelerera affärsidéer. Men vi älskar också att ha kul tillsammans.

Medlemmarnas förmåner

Stora mötesrum

Ett centrum för publiktäta event, styrelsemöten och konferenser.

Mindre mötesrum

Perfekt för dagliga teammöten och superhemliga telefonsamtal.

Conciergetjänster

Vi hjälper våra medlemmar med daglig drift och logistik.

Afterwork och event

Häng av kavajen och lär känna andra medlemmar på afterwork.

Föreläsningar

Anmäl dig till intressanta föreläsningar eller håll i en egen.

Sociala utrymmen

Ta med dig matlådan till vårt lunchrum på högsta våningen.

Terassen

Njut av utsikten från vår takterass, den är magisk!

Medlemsaktiviteter

Vi håller i månatliga aktiviteter som musikquiz och workshops.

Kompetensutveckling

Vi erbjuder aktiviteter för kompetens- och affärsutveckling.

Möt våra medlemmar

Idag står Mobilaris Innovation Center värd för några av norra Sveriges mest innovativa företag. Nedan kan du lära känna dem lite bättre, men besök oss gärna på kontoret så att vi får berätta mer!

Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, anläggningsutrustning samt gruvapplikationer. Etableringen av vårt nya nordiska teknologi- och innovationscenter är en del av vår satsning på att utveckla och driva digitalisering, elektrifiering och automation tillsammans med våra kunder.

3D-övervakning behövs för att lösa flerdimensionella problem. Pålitlig data som representerar verkligheten är en avgörande faktor när industrier ska bli säkrare, smartare och mer hållbara. Flasheye tar LiDAR-teknologin från bil-, försvars- och robotindustrin och introducerar den till nya industrisektorer. Flasheye gör det möjligt att tidigt upptäcka potentiella avvikelser i produktion och säkerhet för att förebygga oönskade händelser. 

Go Business är den heldigitala inkubatorn för kreativa och nytänkande entreprenörer i norra Sverige. Vi hjälper entreprenörer att förverkliga företagsdrömmen och göra det möjligt att leva på sina idéer och sin passion. Du som entreprenör får inspiration, kunskap, rådgivning, individuell coaching och blir en del av ett stort community av företagare som stöttar och peppar varandra.

Genom professionella erbjudanden utifrån näringslivets behov stimulerar Luleå Näringsliv tillväxt, mod och framtidstro i Luleå. I våra branschråd möts kompetens från näringslivet, kommunen och universitetet för att driva idéer och projekt som både utvecklar befintligt näringsliv och leder till etablering av nya företag.

Mobilaris Evolve’s mission is to accelerate the smart, green industrial evolution. We operate as active investors to identify areas where new solutions are needed, and rapid growth is key towards a global industrial standard. Our history has imbued us with a unique viewpoint of growth and we truly understand the challenges of scaling, and how to advise entrepreneurs on how to overcome them.

Mobilaris Industrial Solutions är ett helägt dotterbolag till Mobilaris, som erbjuder lösningar för säkerhet och effektivitet för tung industri. Företagets system ger realtidsinformation över hela industrianläggningar – människor, fordon, maskiner, utrustning och specifika områden – hela dagen, varje dag, för att förebygga olyckor och skapa effektiva arbetsflöden.

Norrbottens Kommuner är en intresseorganisation som företräder landets 14 nordligaste kommuner. Organisationen verkar för ett utökat kommunalt samarbete och ett hållbart samhällsbygge. Genom samverkan skapar Norrbottens Kommuner konkurrenskraftiga arenor för dialog och kunskapsutveckling. Vi ger Norrbottens kommuner en samlad och tydlig röst, både hemma och ute i världen.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

Xolaris levererar strategiska insikter till myndigheter inom nationell och allmän säkerhet. Genom att analysera mobildata, rörelser och positioner i realtid hjälper vi myndigeter i brotts- och terrorbekämpning, samt varnar och guidar människor till säkerhet under katastrofer.

a simple picture of a house, in the color orange.

Letar du efter nya lokaler?

Vi har för tillfället fullt i huset, men du vet aldrig vad som sker i framtiden! Om du vill flytta in i Mobilaris Innovation Center så är du välkommen att kontakta oss för att anmäla ditt intresse.

Upplev Mobilaris Innovation Center

Välkommen till Mobilaris Innovation Center. Här vet vi att vi kan klara av vad som helst, så länge vi slår våra kloka huvuden ihop, och vi har byggt ett perfekt ställe för det. Kolla in vår kalender för allmänna event eller kontakta oss för mer information!

Gå med i vårt innovationsnätverk

Du vill inte missa allt som händer hos oss! Gå med i vårt innovationsnätverk och ta del av nyheter, affärsinsikter och få förhandsinbjudningar till våra kommande event.