Framtiden blir ljusare
Om vi lyser upp den.

Mobilaris Innovation Center är för företag, entreprenörer, innovatörer och… vet du vad? Bara riktigt schyssta människor. Vi erbjuder kontorsplatser i en kreativ miljö, och medlemskap i en coworking-community som har framtid i sikte.

Innovation som får dig att säga OOOOOH!

Vi är navet för innovation, ambition och förverkligande. Även om våra medlemmar arbetar inom olika branscher så delar vi tron på att öppenhet och samarbete är det bästa sättet att göra affärer på. Det är vad vår community handlar om.

Event och föreläsningar

Vi har perfekta förutsättningar för alla typer av presentationer, seminarier och möten. Vi håller i månatliga event för våra medlemmar och anordnar föreläsningar som alla kan boka.

Initiativ för klimatet

Mobilaris Innovation Center är verkligen unikt. Vi är den mest hållbara kontorsbyggnaden i norra Sverige, och vi vill fortsätta minska vårt klimatavtryck och inspirera andra till att göra mer. Men arbetet börjar hos oss själva, och det här är vad vi gjort än så länge.

Låg energiförbrukning

Netto noll i energiförbrukning.

Solkraft

Huset försörjs genom solceller.

Laddstolpar

Parkeringsplatser för elbilar.

Materialval

Byggd med 100% hållbara material.

I hjärtat av Luleå

Ser du pricken på kartan? Där har du oss! Vi håller till i det nya affärsområdet i Luleå Östra. Om du tar hissen till högsta våningen kan du 1. Ta något att äta, 2. Hälla upp en kaffe, och 3. Se hela staden från vår takterrass!

En rätt schysst utsikt att arbeta till.
a simple picture of a house, in the color orange.

Letar du efter nya lokaler?

Vi har för tillfället fullt i huset, men du vet aldrig vad som sker i framtiden! Om du vill flytta in i Mobilaris Innovation Center så är du välkommen att kontakta oss för att anmäla ditt intresse.

Upplev Mobilaris Innovation Center

Välkommen till Mobilaris Innovation Center. Här vet vi att vi kan klara av vad som helst, så länge vi slår våra kloka huvuden ihop, och vi har byggt ett perfekt ställe för det. Kolla in vår kalender för allmänna event eller kontakta oss för mer information!

Gå med i vårt innovationsnätverk

Du vill inte missa allt som händer hos oss! Gå med i vårt innovationsnätverk och ta del av nyheter, affärsinsikter och få förhandsinbjudningar till våra kommande event.