Vi gör plats

för framtiden

Mobilaris Innovation Center är en unik plats för innovation och tillväxt. Vi är den mest hållbara kontorsbyggnaden i norra Sverige, och det självklara communityt för klarsynta företag som vill göra skillnad.

Välkommen till Mobilaris Innovation Center

Vi är ett community där företag, akademin och kreativa människor kan växa tillsammans. Vi erbjuder våra medlemmar moderna kontorsplatser, event och föreläsningar, samt möjligheten att få vara med i det mest hållbara coworking-communityt i norra Sverige.

Tänk om jobb

inte bara var jobb

Mobilaris Innovation Center har samlat några av regionens mest spännande företag. Vi alla älskar att ta fram, starta, utveckla och accelerera affärsidéer. Men vi älskar också att ha kul tillsammans. Vi erbjuder våra medlemmar alla förmåner som ett modernt community ska ha. Från event och föreläsningar, till gemensamma träningspass och afterworks.

Byggnaden är

100% hållbar

Mobilaris Innovation Center möter riktigt höga hållbarhetskrav och är en unik i sitt slag i norra Sverige. Den är byggd med 100% hållbara material och elförsörjs av solpaneler. Vi vill utveckla våra företag i samma anda, och göra en gemensam insats för framtiden. Därför uppmanar vi dig, våra medlemmar, partners och besökare att tänka smart. Klimatsmart.

Möt våra medlemmar

Vårt medlemserbjudande

Smarta kontorslandskap

Vi har moderna och flexibla arbetsytor och rum för möten, presentationer, event och konferenser.

Hälsopass

Medlemmar kan boka flera olika aktiviteter och låna sportutrustning som kajaker och skridskor.

Conciegeretjänster

Vi hjälper våra medlemmar med dagliga rutiner, mötesbokningar och eventplanering.

Terassen

Ta en kaffe och slappna av på vår terrass. Härifrån kan du nästan se varje hörn av Luleå!

Upptäck våra allmänna event

No posts

PLANERA DITT NÄSTA EVENT MED OSS

Har du något du vill dela med dig av? Gör det med oss! Mobilaris Innovation Center är den bästa platsen för event av alla slag. Allt du behöver är en grym idé - Vi sköter resten. Scener, mickar, skärmar, högtalare och catering. Vi fixar det!

Upplev Mobilaris Innovation Center

Välkommen till Mobilaris Innovation Center. Här vet vi att vi kan klara av vad som helst, så länge vi slår våra kloka huvuden ihop, och vi har byggt ett perfekt ställe för det. Kolla in vår kalender för allmänna event eller kontakta oss för mer information!

Gå med i vårt innovationsnätverk

Du vill inte missa allt som händer hos oss! Gå med i vårt innovationsnätverk och ta del av nyheter, affärsinsikter och få förhandsinbjudningar till våra kommande event.