Boka din nästa konferens med oss

Har du något du vill dela med dig av? Gör det hos oss! Mobilaris Innovation Center är den den perfekta platsen för event av alla slag. Allt du behöver är en grym idé – vi sköter resten.

Bjud ditt team på ett event att minnas

Visionen om en plats i Luleå som för samman människor och föder nya, storslagna idéer har genomsyrat varje beslut i utformningen av Mobilaris Innovation Center. Innovationscentret erbjuder ett stort och ett mindre konferensrum, ett flexibelt demorum, och stora sociala ytor anpassade för mingel och mat. I våra avslappnade och lekfullt inredda loungeutrymmen skapas nya relationer mellan hyresgäster, konferensgäster och besökare i en kreativ atmosfär.

Vare sig du är i behov av ett mötesrum för dagen eller den perfekta platsen för den stora allt-ingår-konferensen så har vi lösningen för dig.

Mat och upplevelse

Vi samarbetar med väl utvalda lokala restauranger och leverantörer som förhöjer upplevelsen av konferensen. Vi hjälper dig gärna att utforma ett passande koncept, där temat för konferensen även återspeglas i mat och dryck. Dela med dig av dina önskemål - vi gör det möjligt.

Norrskenet

Är du på jakt efter den idealiska platsen att utveckla och dela idéer med ditt team? Vårt största konferensrum Norrskenet erbjuder både traditionell konferenssittning och soffgrupp. Norrskenet kan kopplas ihop med vårt Showroom och allmänna loungeytor för mer plats och möjlighet till fler aktiviteter.

Plats för ca 10-25 personer med exklusivt konferensbord och stolar.

Lunch, snacks och fika utifrån önskemål.

Whiteboard, snabb uppkoppling, stor skärm och ljudanläggning.

En ljuvlig takterrass och en mysig loungehörna, man får inte glömma vikten av avkopplande pauser och friskt luft.

Showroom

Komplett demo- och showroom utrustad för visningar i nästan alla dess former. Här kan du förmedla dina framtidsvisioner och dina senaste lösningar i ett flexibelt konferensutrymme. Vi möblerar om för presentationer som kräver det och skapar rum för möjligheter.

Plats för 10-30 personer.

Flyttbara whiteboards, stolar och bord för maximal flexibilitet.

Enkel och snabb uppkoppling av kvalitetsljud och två större skärmar.

Behöver du mer plats? Då kopplar vi ihop Showroom med Norrskenet.

Kusten

En plats för innovation och framtidsplaner i en storslagen lokal med utsikt över Luleås stad. Här är det mesta möjligt. En perfekt plats för workshops, mingel och mat med café- eller biosittningar.

Plats för upp till 85 personer.

Högtalarsystem, projektor, mikrofon…you name it!

Vad är era önskemål? Vi möblerar efter era behov.

Tillgång till hisnande utsikt över Luleå via takterrassen.

Bottenviken

Med rätt utrustning kan stora underverk skapas på små ytor. Bottenviken är vårt minsta konferensrum som erbjuder praktiskt utrymme för möten med fokus på fokus och produktivitet. Det enkla är ibland det bästa. Bottenviken är även konferensrummet för dig som behöver hålla ett möte med möjlighet till anynomitet.

Plats för 5-10 personer.

Tillgång till sociala loungeytor med kaffemaskin på plan 4.

Whiteboard, bildskärm och kamerautrustning.

Avskalad och extra trivsam konferenssittning.

a simple picture of a house, in the color orange.

Kontakta oss för att arrangera din bokning

Vi är väldigt glada att ni är intresserade av våra tjänster! Om du vill boka rum på Mobilaris Innovation Center, vänligen skicka ett email eller ring oss.

Upplev Mobilaris Innovation Center

Välkommen till Mobilaris Innovation Center. Här vet vi att vi kan klara av vad som helst, så länge vi slår våra kloka huvuden ihop, och vi har byggt ett perfekt ställe för det. Kolla in vår kalender för allmänna event eller kontakta oss för mer information!

Gå med i vårt innovationsnätverk

Du vill inte missa allt som händer hos oss! Gå med i vårt innovationsnätverk och ta del av nyheter, affärsinsikter och få förhandsinbjudningar till våra kommande event.